Transport :
Pentru detalii complete privind expedierea produselor va rugam sa ne contactati telefonic la 0755.455.132 sau 0762.096.155 .
Expedierea echipamentelor se face exclusiv prin firmele de curierat cu care avem contract : DRAGON STAR CURIER si FAN COURIER
Preluarea de la sediul nostru nu este disponibila !
Livrare prin DRAGON STAR CURIER . Toate expeditiile asigurate la transport
Livrare prin FAN COURIER ( doar pentru colete mici )
Expedierea se face de la sediul nostru si / sau de la depozitul nostru ( expedierea din locatii diferite pt aceeasi comanda inseamna cheltuieli suplimentare posibil mai mari cu max aproximativ 20ron )
Retururi :
Conform legislatiei in vigoare , renuntarea la un produs cumparat este valabila doar clientilor persoane fizice .
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la produsul cumparat , fara penalitati si fara invocarea unui motiv , in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului .
Pentru a putea fi returnat conform legii , echipamentul trebuie sa nu fi fost utilizat !
Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin DRAGON STAR CURIER .
Echipamentul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat ( in ambalajul original , cu toate accesoriile , etichetele intacte , documentele care l-au insotit si nefolosit ) . Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur .
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000 , in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.