Statie incarcare auto IP7K 7.4kw LEKTRI.CO

LEKTRI.CO - Romania
LEKTRI.CO - Romania
Cod produs - SKU 1281

Descriere

Statie de incarcare masini electrice sau plug-in-hibrid
Incarcator auto profesional ,  monofazat , alimentat 230V din retea , +si / sau curent electric din panouri fotovoltaice
Proiectata si fabricata in Romania , de catre o echipa profesionista de ingineri ce adora CALITATEA si INOVATIA SMART
TIMPUL TAU este f pretios , mobilitatea auto accesibila in cel mai scurt timp este f importanta pt tine , astfel incat timpul de incarcare a masinii tale electrice sau plug-in-hibrid trebuie sa fie cat mai scurt posibil , de aceea , cu statia de incarcare auto LEKTRI.CO IP7K , incarcarea masinii tale se va face de 3x mai rapid decat daca folosesti cablul standard al masinii !!! 
Fiind posesor , responsabil , al unei masini electrice sau plug-in-hibrid , vrei sa ai cat mai multe informatii despre timpii de incarcare / puterea de incarcare ( acasa fiind ) , vrei sa stii cat de mult te poate ajuta ( eventual ) sistemul tau fotovoltaic ( in caz ai / ca functioneaza deja ) , vrei sa POTI ALEGE TU daca masina ta sa se incarce doar din rețea , sau fotovoltaic , sau si din fotovoltaic , sau doar din fotovoltaic , vrei sa stii / vrei sa decizi tu cu ce putere sa se incarce si de unde sa se incarce ... iar asta e PERFECT ! Oamenii RESPONSABILI DECID EI ce vor / cum vor !!! ...
Echipa de ingineri profesionisti LEKTRI.CO , a anticipat nevoia ta de informare corecta si dorinta ta de a putea sa-ti setezi propriile detalii ( in functie de sistemul electric pe care il ai ) , astfel incat au creat o aplicatie de smartphone ( LEKTRICO ) ,ce iti da posibilitatea sa-ti configurezi singur / asa cum vrei tu , caracteristicile si functionalitatile ( disponibile ) care TU consideri ca sunt cele mai potrivite pt sistemul tau de incarcare auto a masinii tale !
Indiferent de cati consumatori electrici ai acasa in functiune odata , statia de incarcare auto LEKTRI.CO IP7K poate modula puterea de incarcare electrica a masinii astfel incat tot consumul instant de curent electric sa ramana in parametrii
LEKTRI.CO IP7K functioneaza optim cu toate masinile electrice !
Statia de incarcare LEKTRI.CO 1P7K pt masini electrice sau plug-in-hibrid poate fi instalata in diferite locatii , astfel :
- acasa ... pentru incarcarea propriei masini sau si masinile celor la care le dai acces la incarcare
la birou / la firma ta ... pt incarcarea masinii tale , dar eventual si masinile altora ( pe consumul tau de curent , daca le dai acces )
- la orice alte locatii ( sedii de firma , sali de evenimente , magazine , etc etc ) in cazul in care doresti sa monetizezi automat acest serviciu oferit ( poti sa-ti integrezi statiile tale in reteaua dedicata LEKTRIFY si astfel locatia ta va fi vizibila si statia ta / statiile tale vor fi accesibile oricui pt incarcare contra-cost a masinilor cu curent electric )
Poti monta statia direct la tine in garaj , sau afara ( protectie IP54 la apa ! ) .
( pentru montaj , e recomandat sa apelezi la un electrician priceput , sau la o firma profesionista care sa iti monteze statia de incarcare intr-un mod profesionist ! )
Trebuie sa cunosti neaparat ce putere electrica ai instalata , si din care va fi alimentata statia ta LEKTRI.CO 1P7K de 7.4kw !
E necesar ca statia sa fie in raza semnalului wifi acolo unde va fi instalata , deoarece aceasta se conecteaza la internet ca tu sa poti sa o accesezi de pe smartphone !
Statia poate fi integrata chiar si in sistemul tau SMART HOME , si in plus , daca ai un sistem fotovoltaic functional deja , o sa poti sa-ti incarci masina cu curent electric gratis deoarece statia LEKTRI.CO IP7K ( impreuna cu un senzor EM care este optional dar il poti achizitiona separat odata cu statia ) , statia stie sa-si ia curent din fotovoltaicul tau !
Ai mereu acces la update de soft , automat , furnizat de catre o echipa de ingineri romani , o echipa SMART mereu alaturi de tine !
Statia are pe partea din fata 4 linii iluminate LED , ce iti vor indica in orice moment daca masina ta se incarca , daca deja s-a incarcat , plus multe alte informatii de stare utile
Aplicatia smart dedicata , LEKTRI.CO o poti descarca pe smartphoneul tau , fie din GOOGLE PLAY , fie din App Store
Tu alegi tipul de incarcare ! ...
1. Power 
Încărcare cu puterea maxim disponibilă .
Se adaptează la orice schimbare de putere în interiorul casei pentru a evita suprasarcina .
2. Hybrid
Încărcare cu energie solară fotovoltaica atunci când aceasta este disponibilă .
Se adaptează la energia disponibilă și continuă încărcarea chiar și atunci când energia solară nu este suficientă .
3. Green
Încărcare folosind exclusiv energia solară .
Ajustează puterea de încărcare la cantitatea de energie solară produsă .
Întrerupe încărcarea atunci când aceasta nu este suficientă
( pt incarcare si din PV ai nevoie separat de un senzor EM )
Detalii tehnice :
- statie de incarcare auto pentru masini electrice 
- cablu de 5m TYPE 2 ( deja instalat pt conectarea masinii la statia de incarcare )
- amperaj reglabil 6A  ... 32A
- tensiune de alimentare 230V monofazat 
- putere maxima de incarcare 7.4kW
- conectivitate WiFi , aplicatie mobila
- instalare posibila interior/exterior
- protectie diferentiala ( RCM ) , IP54 , IK10 
UNICUL MODEL DE STATIE DE INCARCARE AUTO DE PE PIATA DIN ROMANIA , CU CARE TE POTI INTELEGE ROMANESTE ! :)
 

Detalii

SKU
1281
Greutate
4 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review