Poze Kit termostatic

  • Poze Kit termostatic
  • Poze Kit termostatic
  • Poze Kit termostatic
  • Poze Kit termostatic
  • Poze Kit termostatic
  • Poze Kit termostatic
  • Poze Kit termostatic
  • Poze Kit termostatic
     
Pin It


Kit termostatic

SKU: 10068

Pret: 1.375 RON

  pretul poate varia in functie de taxa transport fan courier

 

Disponibil in 1-2 zile

Vrei sa discutăm ? Sună 0755455132 Luni-Vineri 8-19 sau Sambătă-Duminică 9-18

Kit termostatic solar , cu 2 vane de deviatie , alegerea perfecta pt locatiile in care apa calda menajera este produsa de catre o centrala termica pe gaz insa se doreste si instalarea unui sistem solar pt incalzirea apei cu panouri solare .

Kit-ul solar optimizeaza consumul de energie, ofera protecție antioparire și iti da posibilitatea sa setezi temperatura apei calde menajere , toate acestea într-un ansamblu compact , cu piese de calitate din alama .

Acest grup de deviatie apa calda solar-gaz se diferenteaza de altele prin faptul ca ofera in plus posibilitatea de a regla ( foarte usor ) temperatura de iesire a apei calde din boilerul solar catre kit , iar tot kitul este ambalat intr-o cochilie speciala din spuma ( izolatie termica detasabila ) !

Folosind vane de amestec numai cu termostate mecanice , grupul de deviatie este complet independent și ușor de instalat . 

Acest model ofera o ajustare a temperaturii apei calde care iese din boiler , între 42 și 52 de grade , avantaj prin care reduce consumul de gaze pentru ridicarea temperaturii apei pana la cea maxim setata spre consumatori .
Pentru a minimiza pierderile de caldura in momentul in care acesta se încălzește ,  kitul de vane este acoperit  intr-o izolatie exterioara din polistiren cu densitate mare . 
Mod de operare : 
Daca temperatura acm care intră dinspre boilerul solar nu este suficient de fierbinte, vanele de amestec deviaza apa prin centrala termica , centrala incalzeste apa pana la temperatura setata , dupa care apa calda menajera va fi trimisa catre consumator . 
Daca temperatura acm care intră dinspre boilerul solar in kitul hidraulic este suficient optima , aceasta va fi trimisa direct catre consumator . 
Prin functia antioparire ...
... daca temperatura apei din boilerul solar este mai mare decat cea setata pe kitul hidraulic , atunci kitul va amesteca apa calda cu apa rece de la retea , dupa care o va trimite catre consumator la temperatura maxima setata .
... daca temperatura apei din boilerul solar este mai mare decat cea setata pe kitul hidraulic , insa nu este disponibila apa rece de la retea , pt amestec , atunci kitul va opri trimiterea apei fierbinti catre consumator , pana scade temperatura apei din boilerul solar sau va fi disponibila si apa rece de la retea pt amestec .
Detalii tehnice :
Temperatură deschidere ventil termic solar  :     42°C - 52°C ( reglabil ) 
Temperatura de reglare acm spre consumator : 35°C - 60°C ( reglabil )
Clasa de presiune: PN 10 
Debitul maxim apa calda : 1.4m³/h ( 23,3L/min )
Temperatura de lucru a apei ( max /. min ) : 95/0 ° C 
Stabilitatea temperaturii apei de ieșire * : ± 2°C 
Racord : filete 3/4 cu semiolandez filet exterior
Material : alamă DZR rezistentă conform 97/23 / CE, articolul 3.3 
Dimensiuni : 293x154x90mm (L x H x D)  
Model grup deviatie acm : VMD 322

* valabila la o presiune constanta a apei calde / reci , debit minim de intrare 4 L/min , diferența de temperatură de ieșire minimă a apei calde fata de apă amestecată , 10°C 

    

0755 455 132 - Comenzi telefonice

 


Detalii produs


Categorie: Vane amestec / derivatie

Greutate produs: 2.5 kg.

Producator: ESBE - Suedia

Garantie vanzator: 2 ANI

Metoda plata: in avans cu OP

Instalarea corecta: Va fi asumata doar de catre cumparator !

Taxa transport: FAN COURIER valabila strict in zonele fara km exteriori !

Cod produs - SKU: 10068Produse similare