Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului PlanetaECO . Energie gratis . Panouri solare (planetaeco.ro).

Site-ul PlanetaECO . Energie gratis . Panouri solare (planetaeco.ro) este operat de societatea STILO SOL ART SRL, cu sediul in Str. Petre Dulfu, nr. 79, Maramures, Ulmeni, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J24/157/2016.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe PlanetaECO . Energie gratis . Panouri solare (planetaeco.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii PlanetaECO . Energie gratis . Panouri solare (planetaeco.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea PlanetaECO . Energie gratis . Panouri solare (planetaeco.ro) si a tertilor cu care PlanetaECO . Energie gratis . Panouri solare (planetaeco.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe PlanetaECO . Energie gratis . Panouri solare (planetaeco.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar PlanetaECO . Energie gratis . Panouri solare (planetaeco.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@planetaeco.ro.
  
  
  
    

Marturiile clientilor

 

Buna seara.Am instalat dusul solar si este super.va trimit foto, chit ca nu este totul finisat.Cu stima David

Dobra David ( vila SARA - Timisoara )

Vezi mai multe marturii
 
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre promotii si noutati?